Про користь червоної риби нагадувати зайве — навіть діти знають, що це не лише смачна, а й дуже корисна риба. Зазвичай страви з лосося готують вдома чи замовляють в ресторані з нагоди свята. Але немає жодних причин, аби не додати страву з лосося, як-от із фаршу, до повсякденного меню. Ми поділимося з вами рецептом цікавих кексів із лососевого фаршу, які залюбки їстимуть і діти, і дорослі. Ну а другий рецепт, простий, але водночас вишуканий, може вдосконалити меню ресторану чи кафе, які спеціалізуються на стравах із риби та морепродуктів.
Чому саме лосось? Ця шляхетна риба містить важливі поліненасичені кислоти: Омега-3 й Омега-6. Вони необхідні для еластичності й здоров'я шкіри, волосся, завдяки ним судини стають міцнішими. Лосось є чемпіоном серед риб за вмістом фосфору та калію, експерименти вчених довели, що регулярне вживання цього подарунку моря здатне поліпшити роботу мозку, якість життя та навіть його подовжити. Отже, нотуйте два гарні рецепти з лосося — для кулінарів-любителів та для більш високого професійного рівня на кухні.