Навчальні заходи | METRO

Навчальні заходи

Ми в МЕТRО працюємо для тих, хто хоче працювати над собою.

Завжди знайдеться заклад, який смачніше готує, тепліше приймає та краще адаптований до динамічних умов сучасного світу. Наша місія – щоб цим закладом був саме ваш.

Саме тому ми докладаємо зусиль до розвитку наших професійних клієнтів та їхньої справи, навчаємо й мотивуємо розділяти пристрасть до кулінарії разом з нами. Ми проводимо власні освітні заходи за участю відомих шеф-кухарів із провідних ресторанів і даємо можливість відвідувати заходи для HoReCa від наших партнерів. На них ви першими познайомитеся з новинками асортименту МЕТRО й ексклюзивними пропозиціями для закладів, а також своєчасно дізнаєтеся про тренди готельно-ресторанної справи.

Надихайтеся на звершення та обмінюйтеся досвідом одне з одним задля нових ідей і впевнених бізнес-кроків.

МЕТРО: наш бізнес – успіх наших клієнтів.

В цей непростий період ми турбуємось про ваше здоров’я та безпеку і хочемо, щоб всі професійні та навчальні заходи були корисними та без жодного ризику для вас.

Саме тому ми організовуємо освітні заходи із дотриманням усіх необхідних заходів безпеки.

Деякі з наших попередніх заходів:

METRO Chef Forum в Одесі 

Масштабний захід для ХоРеКа-спільноти від МЕТРО. На ньому зібралися понад 300 гостей, аби відвідати освітні програми від 16 HoReCa-професіоналів України та світу. 

За один день гості послухали 7 лекцій, побували на винній дегустації, навчилися готувати нові страви на продуктових майстер-класах за участі 6 шеф-кухарів. 

На заході гостям вдалося поспілкуватися з іншими професіоналами, завести ділові знайомства та виграти 67 подарунків, серед яких поїздка на двох в 5-ти зірковий готель у Туреччині.

Дивіться, як це було, за посиланням: #METROChefForum2021

Все про м'ясо: техніки приготування

У місті Дніпро відбувся майстер-клас від компаній METRO та Maresto.

Відомі шефи Олексій Повторейко, Сергій Зеленохат, Сергій Пастух приготували страви з різних видів м'яса та вегетаріанські бургери з рослинного м'яса, а сомельє METRO Cash&Carry Ukraine Олексій Гіжко провів лекцію та винну дегустацію.

Дивіться, як це було, за посиланням: #ВиПрофесіонал: усе про м’ясо

Сучасні тренди приготування морепродуктів

Захід пройшов у Львові.

На ньому виступили відомі бренд-шефи українських ресторанів, зокрема Артем Радучіч, Денис Комаренко, Сергій Пастух, які продемонстрували готування морських черенків гриль з анісом і часником, філе сьомги конфі, восьминогів, запечених креветок у вершково-часниковому соусі та гребінців з картоплею і соусом із анчоусів.

Дивіться, як це було, за посиланням: #ВиПрофесіонал: сучасні тренди приготування морепродуктів

Більш детальну інформацію вам зможе надати ваш персональний менеджер від METRO, а зараз ви можете переглянути наш постійний освітній контент: