Коли всі
втомлюються від маринованих огірків, квашеної та свіжої білокачанної капусти й салатів
із буряків, вчасно з’являються перші весняні овочі та зелень. Хоча в торговельних
центрах METRO можна придбати будь-які овочі в будь-яку пору року, саме навесні вони особливо
смачні, запашні та корисні.
Найулюбленіші
весняні салати — з редискою, молодою капустою, зеленою цибулею, черемшою —
готують на кожній українській кухні. Кафе та ресторани також включають до меню
салати із сезонних овочів.
Здавалося б, що
можна вигадати незвичайного з банальної редиски чи капусти? Ось два рецепти,
які доведуть: можна. Перший рецепт в азійському стилі легко відтворити для
домашнього обіду чи вечері, другий підійде для салатного меню кафе.