Здавалося б, що
може бути простішим, аніж готувати креветки. Гаряча пательня, дещиця олії,
лимон, сіль та часник —
ось і все, що необхідно, аби за кілька хвилин приготувати смачний делікатес.
Але часто буває так, що страва виходить далекою від ідеалу. Креветки — жорсткі, смак неяскравий та загалом розчаровує.
Ми навчимо вас базових прийомів, засвоївши які, ви завжди зможете потішити себе
й близьких простою та вишуканою стравою з улюблених морепродуктів. До речі,
креветки з часником та лимоном, приправлені спеціями та свіжою зеленню, — гарна ідея для вечері.
Це низькокалорійний продукт, тож креветки є відмінним дієтичним варіантом. У них багато білків і мало жирів. Натомість висока концентрація корисних речовин. Крім вітамінів, вони також містять в достатку корисні мінерали: калій, магній, кальцій, фосфор. Особливо багато йоду, який є незамінним елементом для нормальної роботи щитоподібної залози. А ще смажені
креветки — це просто дуже смачно!
Занотовуйте, як готувати морепродукти так, аби усі знайомі питали вас про
секрет страви.