Корб'єр розташовано на узбережжі Середземного моря в регіоні
Лангедок-Русійон (Франція). Саме цей найбільший A.O.P. у цьому регіоні
відповідає за 46% виробництва вина. Клімат середземноморський, але ночі
прохолодніші через збільшення висоти. Це приносить додаткову користь від більш
широкого діапазону добових коливань температури. В Корб’єр близько 2200
виробників, майже 300 приватних виробників вина та понад 30 кооперативів.
Зареєстровано 13 500 га виноградників із виробництвом понад 10 000 га. Щорічне
виробництво становить близько 55 мільйонів літрів або 73,3 мільйона пляшок.
Для виробництва вина Корб`єр характерний основний сорт
червоного винограду Каріньян (Carignan), який гармонійно відкривається у
поєднанні з сортами Сіра (Syrah) та Гренаш (Grenache). Червоні сухі Корб’єр відомі
насиченістю смаку, середньою терпкістю, повним ароматом червоних та чорних
фруктів, східних спецій та чорного перцю.