Найбільш
традиційно для українців споживати фреші з апельсина та яблука. Ми вважаємо, що
манго — теж достойний кандидат на те, аби стати основою для яскравого та
смачного вітамінного напою. А коли на прилавках магазинів з’явилися екзотичні
фрукти усіх можливих форм, смаків та кольорів, настав час експериментувати зі смаками.
Свіжі спілі плоди манго у будь-яку пору року можна придбати у відділах овочів
та фруктів у METRO.
Найсмачніші та найсоковитіші манго тоді, коли настає сезон цього фрукта. Приміром,
у Таїланді це весна (квітень-травень). В Єгипті розпал мангового сезону —
серпень. Деякі туристи так обожнюють соковиті єгипетські манго, що навіть
намагаються відвідати країну саме в цей час, щоб сповна насолодитися
неповторним смаком за смішні гроші. Купуючи манго в Україні, звертайте увагу на
місце та дату пакування фрукта. Так ви дізнаєтеся — чи сезонний це продукт, чи
саме цей манго було зірвано відверто зеленим.