Перед тим, як поділитися з вами рецептом сицилійської пасти з вершковим
смаком від бренд-шефа бренд-METRO Олексія Міллера, ще раз зазначимо, що
найчастіше карбонару згортається при
недотриманні температурного режиму та відходження від рецепту під час
приготування.
Для приготування пасти карбонару за рецептом від професіонала, вам
знадобляться наступні продукти:
●
спагеті METRO CHEF ― 500 г;
●
часник ― 1 зубчик;
●
карпачо грудинка сирокопчена METRO
CHEF ― 450 г;
●
яйця (жовтки) METRO CHEF ― 2 шт.;
●
сир METRO CHEF Парміджано Реджано
― 100 г;
●
вершки METRO CHEF (30%) ― 200 мл;
●
оливкова олія METRO CHEF Extra
Virgin ― для смаження;
●
свіжий базилік «Фермове» ― для
подачі;
●
сіль, перець ― за смаком.
Перерахованих інгредієнтів буде достатньо для 4 порцій. Час приготування ― 10-15 хвилин.
Покровий рецепт, а також всі тонкощі приготування пасти ви знайдете
нижче. У відео Олексій Міллер пояснює, чому
згортається соус карбонару та як уникнути цих помилок.