Жульєн із куркою та грибами
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250г
куряче бедро (або броколі та цвітна капуста)300л
вода (або бульйон)150г
шампіньйони 100г
вершки*15г
вершкове масло35г
біле сухе винозасмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
свіжа зеленьзасмаком
олія соняшниковаПриготування:
Крок 1
Шматочки курки посолити, поперчити та обсмажити в глибокій посудині до золотистого кольору.
Крок 2
Потім додати біле вино, випарити, влити курячий бульйон і варити на повільному вогні 30 хвилин.
Крок 3
Після того курку вийняти, зняти м'ясо з кісток, повернути його в бульйон та варити ще 15 хвилин.
Крок 4
Шампіньйони нарізати четвертинками та обсмажити на сильному вогні, посолити та поперчити.
Крок 5
Кусочки м’яса вийняти, соус уварити до ⅓, після того додати вершки та прогріти на високому вогні, у кінці додати масло та добре підбити вінчиком.
Крок 5
До готового соусу додати шампіньйони, курку та порізану зелень.