Яловичина під сирним соусом із запеченою картоплею

нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
200г.
яловичина30г.
дорблю30мл.
вершки*150г.
молода картопля10г.
кунжут*10г.
вершкове масло10г.
олія соняшниковазасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Молоду картоплю помити, почистити, посолити, поперчити, збризнути олією й запекти.
Крок 2
Вершки довести до кипіння в сотейнику, додати 50 мл води й ½ сиру. Помішувати, доки сир не розплавиться, заправити до смаку.
Крок 3
Яловичину обсмажувати впродовж 3 хвилин, потім перевернути, викласти зверху сир та смажити ще 3 хвилини. Викласти м'ясо на тарілку та полити сирним соусом.
Крок 4
Картоплю полити розтопленим маслом, посипати кунжутом і викласти поруч із м'ясом.