Рецепти покроково, швидко - Яловичина під сирним соусом із запеченою картоплею, Україні в METRO Cash and Carry

Яловичина під сирним соусом із запеченою картоплею

Час60 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
200г.
яловичина
30г.
дорблю
30мл.
вершки*
150г.
молода картопля
10г.
кунжут*
10г.
вершкове масло
10г.
олія соняшникова
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Молоду картоплю помити, почистити, посолити, поперчити, збризнути олією й запекти.
Крок 2
Вершки довести до кипіння в сотейнику, додати 50 мл води й ½ сиру. Помішувати, доки сир не розплавиться, заправити до смаку.
Крок 3
Яловичину обсмажувати впродовж 3 хвилин, потім перевернути, викласти зверху сир та смажити ще 3 хвилини. Викласти м'ясо на тарілку та полити сирним соусом.
Крок 4
Картоплю полити розтопленим маслом, посипати кунжутом і викласти поруч із м'ясом.