Рецепти покроково, швидко - Вок із телятиною та молодими овочами в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Вок із телятиною та молодими овочами

Час40 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
300г
телятина
60г
ріпчаста цибуля
50г
морква
50г
зелений горошок
5г
кунжут*
5г
корінь імбиру
100г
спаржа (або стручкова квасоля)
30г
соняшникова олія
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Телятину нарізати тонкими скибочками, а моркву — тонкими пластинками.
Крок 2
Цибулю посікти. Спаржу помити та нарізати косими скибочками завтовшки 1 см.
Крок 3
Імбир натерти. Зелений горошок бланшувати в підсоленій воді впродовж 3 хвилин.
Крок 4
На сковорідці обсмажити цибулю. Збільшити вогонь, додати м’ясо і швидко його обсмажити.
Крок 5
Додати спаржу, горошок і моркву, готувати на сильному вогні.
Крок 6
Готову страву посипати імбиром і кунжутом, перемішати, додати сіль і перець до смаку.