Вок із телятиною та молодими овочами
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
300г
телятина60г
ріпчаста цибуля50г
морква50г
зелений горошок5г
кунжут*5г
корінь імбиру100г
спаржа (або стручкова квасоля)30г
соняшникова оліязасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Телятину нарізати тонкими скибочками, а моркву — тонкими пластинками.
Крок 2
Цибулю посікти. Спаржу помити та нарізати косими скибочками завтовшки 1 см.
Крок 3
Імбир натерти. Зелений горошок бланшувати в підсоленій воді впродовж 3 хвилин.
Крок 4
На сковорідці обсмажити цибулю. Збільшити вогонь, додати м’ясо і швидко його обсмажити.
Крок 5
Додати спаржу, горошок і моркву, готувати на сильному вогні.
Крок 6
Готову страву посипати імбиром і кунжутом, перемішати, додати сіль і перець до смаку.