Томлена гомілка з овочами під соусом для ресторанів
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
700г.
яловичої гомілки150г.
ріпчастої цибулі250г.
води250мл.
молока METRO Chef питне ультрапастеризоване 2,5 % 100г.
крупи кукурудзяної METRO Chefчервоне або біле вино
курячий бульйон
деміглас
морква
буряк
селера
трави для запікання
сир Metro Chef Parmigiano Reggiano
оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
вершкове масло 82%
Приготування:
Крок 1
Нарізаємо порційні шматочки гомілки в однаковому розмірі. Обсмажуємо.
Крок 2
Нарізаємо цибулю, селеру та моркву. Обсмажуємо. Додаємо до суміші вино, бульйон й деміглас.
Крок 3
Тушкуємо гомілки та овочі у сотейнику протягом 2,5 годин.
Крок 4
Виймаємо м'ясо. Овочі з рідиною протираємо та випарюємо, таким чином отримуємо соус, а потім затягуємо його попередньо обсмаженим вершковим маслом.
Крок 5
Викладаємо на деко нарізані моркву та буряк. Поливаємо оливковою олією. Посипаємо травами для смаку. Накриваємо фольгою та випікаємо у духовій печі протягом 30 хвилин, для буряку потрібно біля 50 хвилин. Коли овочі готові, необхідно відкрити фольгу і підрум'янити овочі.
Крок 6
Готові овочі тушкуємо в соусі для м'яса.
Крок 7
Готуємо поленту, як у попередньому рецепті.
Крок 8
Викладаємо на тарілку шарами: полента — м'ясо — томлені овочі — соус. Смачного!