Свинина з йогуртовим соусом
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
150г
вирізка свинна1ч. л.
червоний винний оцет12г
олія1зубчик
часник45г
натуральний йогурт*5г
кріп½шт.
помідор1шт.
огірокзасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
М'ясо злегка відбити і викласти в глибоку миску.
Крок 2
Часник потовкти в ступці з дрібкою солі, ст. л. оцту і ст. л. олії.
Крок 3
Суміш перелити до м’яса та маринувати його за кімнатної температури 20 хвилин.
Крок 4
Йогурт змішати із ст. л оцту, ст. л олії, посолити, поперчити, додати кріп, перемішати та охолодити.
Крок 5
Помідор і огірок нарізати дрібними кубиками, збризнути олією, заправити сіллю і перцем.
Крок 6
На розігрітій сковорідці смажити мариноване м'ясо по 4 хвилин із кожного боку, у разі потреби поставити в духовку.
Крок 7
Гаряче м'ясо подати із свіжими овочами та йогуртовим соусом.