Рецепти покроково, швидко - Свинина з йогуртовим соусом в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Свинина з йогуртовим соусом

Час30 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
150г
вирізка свинна
1ч. л.
червоний винний оцет
12г
олія
1зубчик
часник
45г
натуральний йогурт*
5г
кріп
½шт.
помідор
1шт.
огірок
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
М'ясо злегка відбити і викласти в глибоку миску.
Крок 2
Часник потовкти в ступці з дрібкою солі, ст. л. оцту і ст. л. олії.
Крок 3
Суміш перелити до м’яса та маринувати його за кімнатної температури 20 хвилин.
Крок 4
Йогурт змішати із ст. л оцту, ст. л олії, посолити, поперчити, додати кріп, перемішати та охолодити.
Крок 5
Помідор і огірок нарізати дрібними кубиками, збризнути олією, заправити сіллю і перцем.
Крок 6
На розігрітій сковорідці смажити мариноване м'ясо по 4 хвилин із кожного боку, у разі потреби поставити в духовку.
Крок 7
Гаряче м'ясо подати із свіжими овочами та йогуртовим соусом.