Рецепти покроково, швидко - Свинина соте з перцем в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Свинина соте з перцем

Час90 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
200г.
лопатка свиняча
25г.
томати чері
0,5
ріпчаста цибуля
1зубчик
часник
50г.
перець болгарський
100г.
біле сухе вино
1ч. л.
крохмаль
25г.
соняшникова олія
2г.
перець чилі
сіль
перець

Приготування:

Крок 1
М'ясо нарізати невеликими кубиками. Цибулю і часник нарізати. Перець почистити та нарізати соломкою.
Крок 2
В сотейнику обсмажити м'ясо до золотистого кольору, додати цибулю, часник, перець болгарський, чилі і готувати 5хв, помішуючи.
Крок 3
Вино влити до м'яса, додати томати черрі і готувати під кришкою на маленькому вогні 1 год., час від часу помішуючи.
Крок 4
З сотейника відлити трішки бульйону, розвести в ньому крохмаль та загустити.
Крок 5
Готове соте подати з білим рисом .