Свинина соте з перцем
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
200г.
лопатка свиняча25г.
томати чері0,5
ріпчаста цибуля1зубчик
часник50г.
перець болгарський100г.
біле сухе вино1ч. л.
крохмаль25г.
соняшникова олія2г.
перець чилісіль
перець
Приготування:
Крок 1
М'ясо нарізати невеликими кубиками. Цибулю і часник нарізати. Перець почистити та нарізати соломкою.
Крок 2
В сотейнику обсмажити м'ясо до золотистого кольору, додати цибулю, часник, перець болгарський, чилі і готувати 5хв, помішуючи.
Крок 3
Вино влити до м'яса, додати томати черрі і готувати під кришкою на маленькому вогні 1 год., час від часу помішуючи.
Крок 4
З сотейника відлити трішки бульйону, розвести в ньому крохмаль та загустити.
Крок 5
Готове соте подати з білим рисом .