Суп із кольорової капусти
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
400г.
кольорова капуста250-300г.
курячий бульйон70г.
морква50г.
цибуля20г.
стебло селери15г.
рослинна олія50г.
вершкисіль METRO Chef харчова морська, помел №0 — за смаком
Приготування:
Крок 1
Нарізаємо соломкою цибулю, моркву та селеру. Обсмажуємо на рослинній олії на маленькому вогні до рум'яності.
Крок 2
Накриваємо кришкою овочі. Томимо 25 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
Крок 3
Пробиваємо зануреним блендером. За необхідності проціджуємо через сито. Додаємо вершки та солимо.
Крок 4
Подаємо з грінками або шматочком фуа-гра. Смачного!