Соус «Цезар»
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
40г.
зернової гірчиці2шт.
жовтка320г.
оливкової рафінованої олії3г.
солі «METRO Chef харчова морська помел №11»15г.
цукру «METRO Chef білий кристалічний»12г.
білого винного оцту40г.
сиру «METRO Chef Парміджано реджано», тертого20г.
анчоусів20г.
каперсів METRO Chef Lacrimella50г.
питного йогурту5г.
часникучорний мелений перець METRO Chef — за смаком.
Приготування:
Крок 1
Змішуємо жовтки із сіллю, цукром, гірчицею, чорним перцем. Збиваємо віничком до появи піни.
Крок 2
Тонкою цівкою (особливо на початку) акуратно вводимо рослинну олію в декілька підходів.
Крок 3
Коли суміш стане густою, додаємо попередньо подрібнені анчоуси, каперси, часник, тертий пармезан, білий винний оцет. Наприкінці вливаємо будь-який натуральний питний йогурт без добавок. Смачного!