Скумбрія запечена з томатами та сиром

нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
1шт
скумбрія заморожена*50г
помідор25г
жирні вершки*25мл
молоко*35г
сир голландськийзасмаком
оліязасмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
лимонзасмаком
свіжий базилікПриготування:
Крок 1
Скумбрію розібрати на філе. Посолити й поперчити м’ясо.
Крок 2
Томати нарізати кільцями. Сир натерти. Вершки змішати з молоком і заправити до смаку.
Крок 3
Філе викласти в глибоке деко, застелене пергаментом, зверху додати томати, посипати сиром і полити вершковою сумішшю.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °C.
Крок 5
Випікати філе 10–15 хвилин. Готову рибу можна злегка збризнути соком лимона й посипати нарізаним базиліком.