Рецепти покроково, швидко - Шакшука з грінками та зеленню в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Шакшука з грінками та зеленню

Час20 хвилин
СкладністьЛегко
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
2шт
яйця*
80г
суміш мексиканська
50г
ріпчаста цибуля
40г
томатна паста
30г
вода (або, якщо у вас є, бульйон)
70г
шинка (можна без шинки)
засмаком
олія
засмаком
багет
засмаком
зелень петрушки
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Цибулю помити, почистити та нарізати кубиками, тоді обсмажити, додати нарізану кубиками шинку й мексиканську суміш та готувати 2–3 хвилини.
Крок 2
Потім додати томатну пасту, прогріти, влити трішки бульйону та заправити до смаку.
Крок 3
Готові овочі викласти на невелику сковорідку, зверху збити 2 яйця і поставити в духовку на 10 хвилин при 180 ℃.
Крок 4
З багета нарізати грінки та обсмажити. Готову шакшуку посипати рубленою зеленню.
Крок 5
Також можна зверху викласти страчателу.