Шакшука з грінками та зеленню
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
2шт
яйця*80г
суміш мексиканська50г
ріпчаста цибуля40г
томатна паста30г
вода (або, якщо у вас є, бульйон)70г
шинка (можна без шинки)засмаком
оліязасмаком
багетзасмаком
зелень петрушкизасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Цибулю помити, почистити та нарізати кубиками, тоді обсмажити, додати нарізану кубиками шинку й мексиканську суміш та готувати 2–3 хвилини.
Крок 2
Потім додати томатну пасту, прогріти, влити трішки бульйону та заправити до смаку.
Крок 3
Готові овочі викласти на невелику сковорідку, зверху збити 2 яйця і поставити в духовку на 10 хвилин при 180 ℃.
Крок 4
З багета нарізати грінки та обсмажити. Готову шакшуку посипати рубленою зеленню.
Крок 5
Також можна зверху викласти страчателу.