Рецепти покроково, швидко - cалат з вареними креветками в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Салат з вареними креветками

Час15 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій1

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
125г.
креветки METRO Chef тигрові чорні заморожені 16/20
половина
авокадо Хасс METRO Chef
30г.
стеблина селери
40г.
очищений огірок
оливкова олія Extra Virgin METRO Chef — за смаком
1шт.
лимон
трави (кріп та петрушка) — за смаком
сік лимона — за смаком
сіль METRO Chef харчова морська помел № 0 — за смаком

Приготування:

Крок 1
Варимо креветки. Розморожуємо м'ясо без голови, розрізаємо по хвосту та очищуємо кишку. Кип'ятимо воду. Додаємо до неї сіль, лимон та трави. Кидаємо креветки та доводимо їх до 75°C. Зливаємо. Перекладаємо у воду з льодом та очищуємо.
Крок 2
Очищуємо й нарізаємо селеру та авокадо під розмір креветок.
Крок 3
Очищуємо та розрізаємо навпіл огірок. А далі нарізаємо під кутом 45°C.
Крок 4
Змішуємо інгредієнти. Смачного!