Рієт із копченою скумбрією
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
1шт.
копчена скумбрія*1шт.
скумбрія морожена*50г
вершкове масло1-2ст. л.
сік лимоназасмаком
оліязасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Духовку нагріти до 180 ℃.
Крок 2
Свіжу скумбрію збризнути олією, посипати сіллю, перцем і запікати протягом 3 хвилин.
Крок 3
Готовій рибі дати остигнути, а потім її розібрати.
Крок 4
М’якоть перекласти в глибоку миску та перем’яти.
Крок 5
З копченої скумбрії зняти шкіру, відібрати м’якоть та змішати з готовою скумбрією, тоді додати масло, зелень, перемішати та заправити до смаку.
Крок 6
Готовий рієт подати з грінками з житнього хліба.