Рецепти покроково, швидко - Рієт із копченою скумбрією в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Рієт із копченою скумбрією

Час40 хвилин
СкладністьЛегко
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
1шт.
копчена скумбрія*
1шт.
скумбрія морожена*
50г
вершкове масло
1-2ст. л.
сік лимона
засмаком
олія
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Духовку нагріти до 180 ℃.
Крок 2
Свіжу скумбрію збризнути олією, посипати сіллю, перцем і запікати протягом 3 хвилин.
Крок 3
Готовій рибі дати остигнути, а потім її розібрати.
Крок 4
М’якоть перекласти в глибоку миску та перем’яти.
Крок 5
З копченої скумбрії зняти шкіру, відібрати м’якоть та змішати з готовою скумбрією, тоді додати масло, зелень, перемішати та заправити до смаку.
Крок 6
Готовий рієт подати з грінками з житнього хліба.