Рецепти покроково, швидко - Риба по-балканськи в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Риба по-балканськи

Час60 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
250г
форель (минтай)*
25г
лимон
75г
перець болгарський
½шт
цибулина
2г
часник
½шт
помідор
10г
петрушка
125г
вода (або бульйон)
засмаком
олія
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Рибу помити, просушити, збризнути соком лимона, натерти сіллю й перцем зовні та всередині.
Крок 2
Петрушку помити й подрібнити.
Крок 3
Болгарський перець нарізати соломкою середньої товщини.
Крок 4
Цибулю й часник почистити, відтак цибулю нарізати кільцями, а часник — тонкими пластинками.
Крок 5
Помідор помити й розрізати на четвертини.
Крок 6
Усі підготовлені продукти перемішати у формі, зверху викласти рибу, залити бульйоном.
Крок 7
Духовку нагріти до 180 °C, запікати рибу з овочами 40 хвилин.
Крок 8
Перед подаванням посипати страву нарізаною зеленню.