Риба по-балканськи
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250г
форель (минтай)*25г
лимон75г
перець болгарський½шт
цибулина2г
часник½шт
помідор10г
петрушка125г
вода (або бульйон)засмаком
оліязасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Рибу помити, просушити, збризнути соком лимона, натерти сіллю й перцем зовні та всередині.
Крок 2
Петрушку помити й подрібнити.
Крок 3
Болгарський перець нарізати соломкою середньої товщини.
Крок 4
Цибулю й часник почистити, відтак цибулю нарізати кільцями, а часник — тонкими пластинками.
Крок 5
Помідор помити й розрізати на четвертини.
Крок 6
Усі підготовлені продукти перемішати у формі, зверху викласти рибу, залити бульйоном.
Крок 7
Духовку нагріти до 180 °C, запікати рибу з овочами 40 хвилин.
Крок 8
Перед подаванням посипати страву нарізаною зеленню.