Поп’єти з телятини з моцарелою
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
225г
телятина50г
моцарела12г
вершкове масло12г
анчоуси*75г
томати пелаті90мл
біле вино35мл
вершки*засмаком
петрушказасмаком
оліязасмаком
сіль, перецьПриготування:
Крок 1
У невеликій посудині розтопити половину масла, обсмажити анчоуси та перем’яти, додати томати, довести до кипіння та випарити.
Крок 2
Додати дрібно порізану петрушку.
Крок 3
Моцарелу нарізати тонкими шматочками.
Крок 4
Шматки м’яса відбити, посолити, поперчити, посередині викласти густий соус, шматочок моцарели та загорнути в конвертик і змотати кулінарною ниткою.
Крок 5
На розігрітій сковорідці обсмажити поп’єти до золотистого кольору.
Крок 6
Потім перекласти їх в іншу посудину.
Крок 7
Влити на сковорідку вино та випарити, потім додати вершки, викласти соус, який залишився, покласти поп’єти та перемішати.
Крок 8
Готову страву посипати нарізаною зеленню.