Пісалад’єр із черствого хліба
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
1скибка
хліб12мл
олія1шт.
цибулина1ст. л.
яблучний оцет35мл
вершки*1шт.
яйце7г
анчоуси25г
чорні маслини25г
сир голландськийзасмаком
суміш прованських травзасмаком
сіль, перецьПриготування:
Крок 1
Цибулю почистити, нарізати півкільцями та обсмажити.
Крок 2
Додати оцет і збавити вогонь до мінімуму, посолити, поперчити, присипати прованськими травами і тушкувати 20 хвилин.
Крок 3
Анчоуси та маслини нарізати навпіл. Яйця перемішати з вершками та посолити.
Крок 4
Духовку нагріти до 200 ℃.
Крок 5
Форму для запікання змастити, викласти хліб і вилити половину яєчної суміші, викласти рівним шаром цибулю і вилити решту суміші.
Крок 6
Посипати цибулю сиром, розподілити маслини й анчоуси та поставити запікати на 30–40 хвилин.
Крок 7
Подавати гарячим із зеленню.