Паста з лисичками
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
120г.
макарон «Metro Chef Спагеті» 100г.
смажених лисичок45г.
вершкового масла 82%25г.
Сир Metro Chef Parmigiano Reggiano1шт.
чебрецю20-25г.
петрушкиПриготування:
Крок 1
Відварюємо пасту згідно інструкції в підсоленій воді.
Крок 2
Окремо розтоплюємо вершкове масло з лисичками та кількома ложками води. Додаємо до отриманої суміші чебрець. А потім — відварену пасту. Тушкуємо 1–2 хвилини.
Крок 3
Усю суміш добре збиваємо та знімаємо з вогню. Знову збиваємо, але цього разу з пармезаном та петрушкою. Ви повинні отримати густий соус, який лежить на пасті. Смачного!