Паста з білими грибами
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
120г.
суха паста90г.
смажені білі гриби40г.
вершкове масло7г.
масло обсмаженого лісового горіха15г.
лісовий горіх METRO Chef25г.
сир METRO Chef Parmigiano Reggiano3г.
концентрат білих грибів1г.
чебрець5г.
петрушкаПриготування:
Крок 1
У підсолену воду додаємо пасту.
Крок 2
Окремо на сковороді розігріваємо білі гриби, раніше отриманий концентрат, вершкове масло, горіхову олію. Додаємо до суміші столову ложку води з-під пасти.
Крок 3
Коли макаронні вироби будуть у стані аль-денте, але дещо сирі, перекладаємо їх до грибів. Додаємо чебрець та тушкуємо ще 1–2 хвилини. За необхідності додаємо воду чи бульйон.
Крок 4
Коли паста буде майже готова, знімаємо сковороду з вогню. Додаємо подрібнений у пудру пармезан та добряче збиваємо пасту на сковороді. Обов'язково красиво підкидаючи суміш, ніби в кулінарних відео.
Крок 5
Коли пармезан розчиниться й отримаємо шовковистий соус, викладаємо все на тарілку. Посипаємо петрушкою та обсмаженим лісовим горіхом. Відразу подаємо до столу.