Овочеве рагу
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250г
головка броколі75г
стручкова квасоля100г
горошок зелений7г
імбир½ріпчастої цибулі
7г
кінза250г
молоко* 75г
вода (або, якщо у вас є, бульйон)0,5ч. л.
карі0,5ст. л.
томатна паста50г
суміш рисузасмаком
сільзасмаком
перецьдолькалимона
Приготування:
Крок 1
Цибулю почистити й нарізати. Імбир почистити й натерти. Броколі розрізати на суцвіття. Кінзу дрібно порізати.
Крок 2
У посудині обжарити цибулю, додати туди імбир, томатну пасту карі та готувати помішуючи хвилину.
Крок 3
Влити бульйон, тоді довести до кипіння та варити 15 хвилин. Потім додати молоко, довести до кипіння і варити 5 хвилин.
Крок 4
Броколі, квасолю і горошок бланшувати в підсоленій воді, відцідити та відправити в соус, додати сіль, перець, сік лимона за смаком, а в кінці посипати кінзою.