Рецепти покроково, швидко - Овочеве рагу в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Овочеве рагу

Час60 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
250г
головка броколі
75г
стручкова квасоля
100г
горошок зелений
7г
імбир
½ріпчастої цибулі
7г
кінза
250г
молоко*
75г
вода (або, якщо у вас є, бульйон)
0,5ч. л.
карі
0,5ст. л.
томатна паста
50г
суміш рису
засмаком
сіль
засмаком
перець
долькалимона

Приготування:

Крок 1
Цибулю почистити й нарізати. Імбир почистити й натерти. Броколі розрізати на суцвіття. Кінзу дрібно порізати.
Крок 2
У посудині обжарити цибулю, додати туди імбир, томатну пасту карі та готувати помішуючи хвилину.
Крок 3
Влити бульйон, тоді довести до кипіння та варити 15 хвилин. Потім додати молоко, довести до кипіння і варити 5 хвилин.
Крок 4
Броколі, квасолю і горошок бланшувати в підсоленій воді, відцідити та відправити в соус, додати сіль, перець, сік лимона за смаком, а в кінці посипати кінзою.