Омлет з овочами, смаженим беконом і салатом
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
2шт.
яйця*75мл
молоко*10г
борошно75г.
мексиканська суміш (заморожена)засмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
олія75г
шпондер копчений (або баклажан)засмаком
листя салату Приготування:
Крок 1
У глибокій мисці збити яйця, додати молоко, борошно, сіль і перець. Перемішати за допомогою віничка до однорідної консистенції.
Крок 2
Додати мексиканську суміш і перемішати. Викласти на сковорідку, застелену пергаментом, і випікати в розігрітій до 180 °C духовці 10–12 хвилин.
Крок 3
Готовий омлет викласти на тарілку, зверху додати обсмажений шпондер і заправлений олією мікс салату.
Крок 4
Якщо ви не вживаєте бекону, то замість нього можна використати баклажан. Його потрібно нарізати довгими смужками, посолити й поперчити. Окремо змішати соєвий соус, паприку і трішки рідкого меду. Занурити баклажан у маринад і викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати 10–15 хвилин за температури 170 °C.