Млинці з грибами та сиром
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
Для тіста:
150г
борошно пшеничне (або гречане)1шт
яйце*250г
холодна водащіпка цукру та солі
Для начинки:
125г
шампіньйони½зубчика
часник50г
сир голландський10г
олія соняшниковазасмаком
листя салатуПриготування:
Крок 1
У глибокій мисці змішати борошно, сіль, цукор, яйце та тонкою цівкою влити холодну воду, розмішуючи вінчиком до однорідної консистенції. Посмажити млинці.
Крок 2
Часник почистити та нарізати. Шампіньйони помити та нарізати тонкими пластинками. Підготовлені гриби обсмажити на великому вогні, додати часник, сіль, перець та зняти з вогню.
Крок 3
Готові млинці розігріти на невеликій кількості масла, зверху виклавши натертий сир, так щоб він розтопився, краї млинців загорнути в конверт, зверху викласти гриби та мікс салату.
Крок 4
Також можна подавати з тоненько нарізаним прошуто.