Медальйони зі свинини з гороховим пюре
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
150г
свиняча вирізка60г
шпондер копчений100г
горошок морожений25г
вершки жирні*40мл
вода (або бульйон)12г
масло вершковезасмаком
гілочка розмаринузасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Свинячу вирізку нарізати шматочками по 5–6 см, посолити, поперчити та збризнути олією.
Крок 2
Шпондер нарізати довгими смужками та замотати свинячу вирізку по кругу, у разі потреби з'єднати закінчення шпажкою.
Крок 3
Готові медальйони обсмажити з обох боків і поставити в духовку на 15 хвилин за температури 180 ℃.
Крок 4
Горошок залити бульйоном і проварити 10 хвилин. перебити блендером до однорідної консистенції, додати вершки та масло і знову прогріти, заправити на смак.
Крок 5
На тарілку викласти горохове пюре, а зверху — готові медальйони.