Рецепти покроково, швидко - Медальйони зі свинини з гороховим пюре в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Медальйони зі свинини з гороховим пюре

Час60 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
150г
свиняча вирізка
60г
шпондер копчений
100г
горошок морожений
25г
вершки жирні*
40мл
вода (або бульйон)
12г
масло вершкове
засмаком
гілочка розмарину
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Свинячу вирізку нарізати шматочками по 5–6 см, посолити, поперчити та збризнути олією.
Крок 2
Шпондер нарізати довгими смужками та замотати свинячу вирізку по кругу, у разі потреби з'єднати закінчення шпажкою.
Крок 3
Готові медальйони обсмажити з обох боків і поставити в духовку на 15 хвилин за температури 180 ℃.
Крок 4
Горошок залити бульйоном і проварити 10 хвилин. перебити блендером до однорідної консистенції, додати вершки та масло і знову прогріти, заправити на смак.
Крок 5
На тарілку викласти горохове пюре, а зверху — готові медальйони.