Рецепти покроково, швидко - Курячі гомілки з маслинами та в'яленими томатами в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Курячі гомілки з маслинами та в'яленими томатами

Час60 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
250г
гомілки курячі
25г
борошно
250г
вода (або бульйон)
½шт.
лимон
5г
кінза
5г
петрушка
100г
в'ялені томати
25г
чорні оливки без кістки
½шт.
ріпчаста цибуля
засмаком
сіль
засмаком
перець
засмаком
соняшникова олія

Приготування:

Крок 1
Кінзу й петрушку помити, посушити й порізати. Лимон нарізати скибочками. Цибулю дрібно нарізати й обсмажити до золотистого кольору.
Крок 2
Гомілки обсмажити в сотейнику, посипати борошном і нову обсмажити до золотистого кольору. У сотейник додати бульйон, лимон, томати, оливки й зелень.
Крок 3
Готувати під кришкою на повільному вогні 45 хвилин, посолити й поперчити до смаку.