Курячі гомілки з маслинами та в'яленими томатами
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250г
гомілки курячі25г
борошно250г
вода (або бульйон)½шт.
лимон5г
кінза5г
петрушка100г
в'ялені томати25г
чорні оливки без кістки½шт.
ріпчаста цибулязасмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
соняшникова оліяПриготування:
Крок 1
Кінзу й петрушку помити, посушити й порізати. Лимон нарізати скибочками. Цибулю дрібно нарізати й обсмажити до золотистого кольору.
Крок 2
Гомілки обсмажити в сотейнику, посипати борошном і нову обсмажити до золотистого кольору. У сотейник додати бульйон, лимон, томати, оливки й зелень.
Крок 3
Готувати під кришкою на повільному вогні 45 хвилин, посолити й поперчити до смаку.