Куряче стегно в гірчичному соусі
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
200г
стегно куряче без кістки20г
борошно пшеничне50г
ріпчаста цибуля15г
гірчиця в зернах7г
соєвий соус35г
цибуля порей90г
вода (або бульйон)25г
перець болгарськийзасмаком
олія соняшниковазасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Зняти шкіру з курячого стегна, витопити з неї жир.
Крок 2
Стегно розрізати навпіл, посолити, поперчити, обкачати в борошні й обсмажити в жирі від шкірок (якщо треба, додати олію) до золотистого кольору, перекласти в глибоке деко.
Крок 3
На тій самій сковорідці обсмажити цибулю й болгарський перець, додати бульйон чи воду, гірчицю в зернах і соєвий соус, заправити до смаку.
Крок 4
Залити сумішшю готові стегна. Тушкувати на повільному вогні 10–15 хв до загустіння соусу.
Крок 5
До готового стегна додати нарізану зелень петрушки.
Крок 6
Подавати можна з булгуром, кускусом, рисом або будь-яким іншим гарніром.