Рецепти покроково, швидко - Куряче стегно в гірчичному соусі в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Куряче стегно в гірчичному соусі

Час60 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
200г
стегно куряче без кістки
20г
борошно пшеничне
50г
ріпчаста цибуля
15г
гірчиця в зернах
7г
соєвий соус
35г
цибуля порей
90г
вода (або бульйон)
25г
перець болгарський
засмаком
олія соняшникова
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Зняти шкіру з курячого стегна, витопити з неї жир.
Крок 2
Стегно розрізати навпіл, посолити, поперчити, обкачати в борошні й обсмажити в жирі від шкірок (якщо треба, додати олію) до золотистого кольору, перекласти в глибоке деко.
Крок 3
На тій самій сковорідці обсмажити цибулю й болгарський перець, додати бульйон чи воду, гірчицю в зернах і соєвий соус, заправити до смаку.
Крок 4
Залити сумішшю готові стегна. Тушкувати на повільному вогні 10–15 хв до загустіння соусу.
Крок 5
До готового стегна додати нарізану зелень петрушки.
Крок 6
Подавати можна з булгуром, кускусом, рисом або будь-яким іншим гарніром.