Рецепти покроково, швидко - Кукурудзяна каша з вишневим кюлі в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Кукурудзяна каша з вишневим кюлі

Час20 хвилин
СкладністьЛегко
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
100г
кукурудзяна крупа
300г
молоко*
15г
масло вершкове
5г
цукор ванільний
15г
цукор
2г
сіль
Для кюлі:
100г
вишня без кістки (заморожена)
50г
цукор
3г
крохмаль

Приготування:

Крок 1
У глибокому сотейнику змішати молоко, звичайний і ванільний цукор та кукурудзяну крупу дрібного помелу. Поставити сотейник на маленький вогонь і готувати 6–8 хвилин, поки каша не загусне. До готової каші додати шматочок вершкового масла й сіль.
Крок 2
У глибокій каструлі змішати вишню й цукор, додати трішки води, довести суміш до кипіння. Відтак відцідити вишню, а рідину знову відправити на вогонь на 5 хвилин. Крохмаль розвести в холодній воді й тонкою цівкою ввести в гарячий соус, розмішати. Наприкінці додати вишню, розмішати й дати охолонути.
Крок 3
Під час подавання на стіл полити готову кашу вишневим кюлі, також можна посипати свіжою м’ятою.