Рецепти покроково, швидко - Крем суп із цвітної капусти в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Крем суп із цвітної капусти

Час60 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
250г
цвітна капуста
100г
вершки*
250мл
вода (або бульйон)
засмаком
сіль
замаком
перець
засмаком
олія соняшникова

Приготування:

Крок 1
Цвітну капусту помити й розрізати навпіл.
Крок 2
Розігріти сковорідку, обсмажити капусту розрізом униз до золотистого кольору, відтак замотати у фольгу й запікати 25–30 хвилин за температури 180 °C.
Крок 3
Готову капусту порізати, висипати в неглибокий сотейник, додати вершки, бульйон (або воду) прогріти на невеликому вогні 5–7 хвилин, після того перебити блендером до однорідності. Додати сіль і перець до смаку.
Крок 4
Готовий суп можна подати з грінками та сиром.