Крем суп із цвітної капусти

нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
250г
цвітна капуста100г
вершки*250мл
вода (або бульйон)засмаком
сільзамаком
перецьзасмаком
олія соняшниковаПриготування:
Крок 1
Цвітну капусту помити й розрізати навпіл.
Крок 2
Розігріти сковорідку, обсмажити капусту розрізом униз до золотистого кольору, відтак замотати у фольгу й запікати 25–30 хвилин за температури 180 °C.
Крок 3
Готову капусту порізати, висипати в неглибокий сотейник, додати вершки, бульйон (або воду) прогріти на невеликому вогні 5–7 хвилин, після того перебити блендером до однорідності. Додати сіль і перець до смаку.
Крок 4
Готовий суп можна подати з грінками та сиром.