Кіш лорен із курячим філе та броколі
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
Для тіста:
200г
борошно100г
масло1шт
жовток*щіпка солі та цукру
Для начинки:
150г
жирні вершки*2шт
яйце*120г
сир фета150г
куряче філе (або батат)60г
броколі50г
горошок зеленийзасмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
оліяПриготування:
Крок 1
Масло змішати з борошном, додати яйце, сметану, сіль, цукор і замісити тісто. Після того тонко розкачати та викласти у форму.
Крок 2
Куряче філе нарізати соломкою, а фету — кубиками. Яйця змішати з вершками, приправити сіллю і перцем.
Крок 3
На тісто викласти куряче філе, зелений горошок, суцвіття броколі та фету.
Крок 4
Залити все яєчною сумішшю та відправити в духовку на 35–40 хвилин за температури 140 ℃.
Крок 5
Готовий кіш розрізати на порції та подавати із свіжим салатом.