Рецепти покроково, швидко - Карі з пшоном і нутом в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Карі з пшоном і нутом

Час40 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
100г
консервований нут
200г
варене пшоно
½шт
цибуля
75г
перець болгарський
1шт
перець чилі
5г
імбир
1зубчик
часник
75г
морква
200г
куряче філе
1ч. л.
карі
50г
томатна паста
250г
вода (або бульйон)

Приготування:

Крок 1
Курятину нарізати тонкими смужками, цибулю й моркву — соломкою.
Крок 2
Обидва види перцю помити, болгарський нарізати смужками, чилі — дрібними кубиками.
Крок 3
Імбир натерти на тертці, часник подрібнити.
Крок 4
М'ясо обсмажити в каструлі впродовж 7 хвилин, вийняти й перекласти в інший посуд.
Крок 5
На жирі, що залишився, обсмажити цибулю, часник і імбир до прозорості цибулі.
Крок 6
Додати карі й смажити ще 2 хвилини.
Крок 7
Додати 2 види перцю, нут і моркву, влити томатну пасту, обсмажити.
Крок 8
Додати бульйон і готувати під кришкою на повільному вогні ще 20 хвилин.
Крок 9
Додати пшоно й обсмажене м'ясо, перемішати. Приправити на смак і посипати кінзою.