Карі з пшоном і нутом
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
100г
консервований нут200г
варене пшоно½шт
цибуля75г
перець болгарський1шт
перець чилі5г
імбир1зубчик
часник75г
морква200г
куряче філе1ч. л.
карі 50г
томатна паста250г
вода (або бульйон)Приготування:
Крок 1
Курятину нарізати тонкими смужками, цибулю й моркву — соломкою.
Крок 2
Обидва види перцю помити, болгарський нарізати смужками, чилі — дрібними кубиками.
Крок 3
Імбир натерти на тертці, часник подрібнити.
Крок 4
М'ясо обсмажити в каструлі впродовж 7 хвилин, вийняти й перекласти в інший посуд.
Крок 5
На жирі, що залишився, обсмажити цибулю, часник і імбир до прозорості цибулі.
Крок 6
Додати карі й смажити ще 2 хвилини.
Крок 7
Додати 2 види перцю, нут і моркву, влити томатну пасту, обсмажити.
Крок 8
Додати бульйон і готувати під кришкою на повільному вогні ще 20 хвилин.
Крок 9
Додати пшоно й обсмажене м'ясо, перемішати. Приправити на смак і посипати кінзою.