Капрезе
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
125г.
кульки моцарели1шт.
великий томатоливкова олія — за смаком
1ложка
соусу пестосіль «METRO Chef харчова морська», помел №0 — за смаком
базилік — за смаком
Для соусу песто:
200г.
листя базиліку125г.
кедрових горіхів10г.
часнику175г.
сиру «METRO Chef Парміджано реджано», тертого8г.
солі «METRO Chef харчова морська», помел № 0450г.
оливкової олії30г.
лимонного сокуПриготування:
Крок 1
Готуємо соус песто. Промите та просушене листя базиліку кидаємо в чашу блендеру. Усе інше, крім соку лимона, подрібнюємо. Додаємо сік та перемішуємо, щоб базилік не потемнів від кислоти.
Крок 2
Розрізаємо томат. Кладемо моцарелу. Томати поливаємо олією та посипаємо сіллю, а моцарелу прикрашаємо базиліком, свіжими рубленими травами, оливковою олією та песто. Смачного!