Гарбузовий суп
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
600г.
запечений гарбуз600г.
томати, очищені від шкірки50г.
ріпчаста цибуля30г.
органічна оливкова олія першого пресування «Екстра натуральна METRO Chef»20г.
макарони METRO Chefсіль METRO Chef харчова морська, помел №0 — за смаком
гарбузове насіння — за смаком
гарбузова олія — за смаком
Приготування:
Крок 1
Очищаємо гарбуз. Нарізаємо його на довільні шматки. Збризкуємо оливковою олією та посипаємо сіллю. Випікаємо в духовій печі протягом 25 хвилин.
Крок 2
Опускаємо томати в гарячу воду на 25 секунд. Відразу ж кладемо їх у воду з льодом. У такий спосіб у вас легко зніметься шкірка.
Крок 3
Довільно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо її до легкого рум'янцю на середньому вогні. Додаємо до неї нарізані томати та тушкуємо 10–15 хвилин.
Крок 4
До цього часу гарбуз буде готовий. Усе, що на деко, змішуємо з готовими томатами. Додаємо до них трішки макаронів. Збиваємо зануреним блендером до однорідної маси. За необхідності можна додати воду або овочевий бульйон.
Крок 5
Доводимо до смаку сіллю. За бажанням додаємо каррі. Поливаємо гарбузовою олією та посипаємо підсушеним гарбузовим насінням. Подаємо гарячим.