Гарбуз, запечений із рас-аль-ханут
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
600г.
очищений гарбузорганічна оливкова олія першого пресування «Екстранатуральна METRO Chef» — за смаком
рас-аль-ханут (марокканська суміш спецій) — за смаком
сіль METRO Chef харчова морська, помел №0 — за смаком
Приготування:
Крок 1
Нарізаємо гарбуз у бажаній формі. Збризкуємо оливковою олією й підсолюємо. Посипаємо спеціями. Розміщуємо під фольгою у духовій печі, розігрітій до 200°C, на 20 хвилин.
Крок 2
Коли гарбуз буде готовий, відкриваємо фольгу та розігріваємо духову піч до 240°C. Тримаємо 6–7 хвилин, аби довести овоч до рум'яної скоринки. А далі використовуємо за бажанням. Можна подати як гарнір. Або спекти з козячим сиром та поставити як гарячу закуску. Чи просто охолодити та подати в салат. Ваші дії не обмежені.