Рецепти покроково, швидко - Гратен з овочевим соте та філе хека в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Гратен з овочевим соте та філе хека

Час40 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
300г
філе хека*
125г
цибуля ріпчаста
125г
морква
30г
томатна паста
30г
вода (або бульйон)
15мл
жирні вершки*
25г
борошно
75г
сир голландський
засмаком
олія
засмаком
сіль, перець

Приготування:

Крок 1
Філе хека посолити, поперчити, обкачати в борошні та обсмажити на розігрітій сковорідці.
Крок 2
Цибулю і моркву почистити та нарізати кубиками. Овочі обсмажити, додати томатну пасту, прогріти 3 хвилини й влити овочевий бульйон, прогріти ще 2 хвилини. У кінці додати вершки та зняти з вогню.
Крок 3
У глибоке деко на дно викласти частину хека, зверху — підготовлені овочі, тоді викласти знову хек та овочі, посипати натертим сиром та запікати 10–15 хвилин за температури 180 ℃.
Крок 4
Під час подавання полити соусом. Для соусу випарити 20 г білого вина, додати 100 г вершків і сік лимона, прогріти до загустіння та заправити на смак.