Гратен із молодої капусти
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
4листки
капуста100г
картопля250г
фарш яловичий½шт
цибуля50г
білий сухий хліб1шт
яйце*засмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
оліяПриготування:
Крок 1
В окропі бланшувати молоду капусту, а форму для запікання змастити жиром і застелити готовими листками капусти так, щоб вона звисала за краї.
Крок 2
Зверху викласти варену в мундирі картоплю, нарізану тонкими шматочками.
Крок 3
Фарш змішати з дрібно нарізаною цибулею, 100 г розм’якшого білого хліба та одним яйцем, заправити на смак.
Крок 4
Половину м’яса викласти у форму, зверху на м'ясо — картоплю, додати шар тушкованої капусти та викласти решту м'ясної маси.
Крок 5
Накрити форму кількома листами капусти та запікати страву 1 годину за температури 180 ℃.