Гратен із канелоні з тунцем і шпинатом
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
4трубочки
канелоні100г
шпинат1банка
тунець консервований75г
сир голландський17г
вершкове масло12г
борошно125г
молоко*125г
вершки*засмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Духовку нагріти до 180 ℃. Шпинат бланшувати в підсоленій воді 1 хвилину, відкинути на друшляк, посолити й поперчити.
Крок 2
У невеликій каструлі розтопити масло, додати борошно та обсмажити.
Крок 3
Після того влити вершки й молоко та варити соус до загустіння помішуючи, заправити на смак.
Крок 4
Шпинат подрібнити та змішати з тунцем і готовою масою, начинити канелоні.
Крок 5
На дно форми викласти частину соусу, а зверху — готові канелоні, знову полити соусом і посипати сиром.
Крок 5
Випікати в духовці 30–40 хвилин.