Рецепти покроково, швидко - Філе минтая запечене з овочами в пергаменті в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Філе минтая запечене з овочами в пергаменті

Час40 хвилин
СкладністьСередня важкість
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
150г
минтай*
50г
морква
50г
цибуля порей
50г
жирні вершки*
25мл
біле сухе вино
1гілочка
тим'ян
засмаком
сіль
засмаком
перець
25г
вершкове масло

Приготування:

Крок 1
Моркву й цибулю порей нарізати грубою соломкою й обсмажити на вершковому маслі.
Крок 2
Викласти на пергамент, посолити, поперчити, посипати тим'яном і загорнути в конвертик.
Крок 3
Вино змішати з вершками.
Крок 4
Філе минтая розрізати навпіл, викласти на підготовлені овочі, полити вершковою сумішшю, загорнути пергаментом і відправити в духовку на 15 хвилин за температури 180 °C.
Крок 5
Готову рибу можна подавати порційно в пергаменті, а також додавши будь-який гарнір: кускус, гречку, рис.