Філе минтая запечене з овочами в пергаменті
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
150г
минтай*50г
морква50г
цибуля порей50г
жирні вершки*25мл
біле сухе вино1гілочка
тим'янзасмаком
сільзасмаком
перець25г
вершкове маслоПриготування:
Крок 1
Моркву й цибулю порей нарізати грубою соломкою й обсмажити на вершковому маслі.
Крок 2
Викласти на пергамент, посолити, поперчити, посипати тим'яном і загорнути в конвертик.
Крок 3
Вино змішати з вершками.
Крок 4
Філе минтая розрізати навпіл, викласти на підготовлені овочі, полити вершковою сумішшю, загорнути пергаментом і відправити в духовку на 15 хвилин за температури 180 °C.
Крок 5
Готову рибу можна подавати порційно в пергаменті, а також додавши будь-який гарнір: кускус, гречку, рис.