Філе минтая з овочами
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
150г.
минтай*75г.
суміш «Весняна» заморожена1гілочка
тим'ян свіжий25мл.
вино біле сухе25г.
масло вершковезасмаком
сільзасмаком
перецьзасмаком
олія соняшниковаПриготування:
Крок 1
Духовку розігріти до 180*С. Минтай почистити, посолити, поперчити, збризнути олією та поставити в духовку на 15-18 хв.
Крок 2
Овочі обсмажити на вершковому маслі, додати біле вино та випарувати його. Додати гілочку тимяну, шматок вершкового масла та заправити за смаком.
Крок 3
Готову рибу викласти на овочі та полити лимонним соусом.
Крок 4
Для соусу випарувати вино, додати жирні вершки і трішки соку лимона. Прогріти до загустіння та заправити за смаком.