Рецепти покроково, швидко - Філе індика з гірчицею та молодою картоплею в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Філе індика з гірчицею та молодою картоплею

Час60 хвилин
СкладністьСередня
Кількість порцій4

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
150г
філе індика
75г
шпондер копчений
1ч.л.
гірчиця лагідна
75г
молода картопля
1гілочка
тим’ян
20г
вершкове масло
15г
олія соняшникова
засмаком
сіль
засмаком
перець

Приготування:

Крок 1
Духовку розігріти до 180 ℃.
Крок 2
Молоду картоплю помити, посолити, поперчити, збризнути олією, додати тим’ян та запікати 25 хвилин.
Крок 3
Філе індика посолити, поперчити, обмазати гірчицею та обмотати шматочками шпондера й запікати в духовці 15 хвилин.
Крок 4
Готову картоплю викласти на тарілку, посипати нарізаною зеленню та полити маслом. Зверху викласти готове філе, розрізане на три частини.