Філе індика з гірчицею та молодою картоплею
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
150г
філе індика75г
шпондер копчений1ч.л.
гірчиця лагідна75г
молода картопля1гілочка
тим’ян20г
вершкове масло15г
олія соняшниковазасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Духовку розігріти до 180 ℃.
Крок 2
Молоду картоплю помити, посолити, поперчити, збризнути олією, додати тим’ян та запікати 25 хвилин.
Крок 3
Філе індика посолити, поперчити, обмазати гірчицею та обмотати шматочками шпондера й запікати в духовці 15 хвилин.
Крок 4
Готову картоплю викласти на тарілку, посипати нарізаною зеленню та полити маслом. Зверху викласти готове філе, розрізане на три частини.