Буррата з лисичками

нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
500г.
лисичок45г.
масла «METRO Chef солодковершкове 73 %»20-25г.
петрушки5г.
часникубуррата — за смаком
оливкова олія METRO Chef Extra Virgin — за смаком
чорний мелений перець — за смаком
сіль «METRO Chef харчова морська помел №11» — за смаком
Приготування:
Крок 1
Промиваємо лисички. Даємо стекти воді. Обсмажуємо їх на вершковому маслі.
Крок 2
Наприкінці додаємо подрібнений часник та зелень. Продовжуємо обсмажувати на маленькому вогні протягом хвилини.
Крок 3
Солимо та перчимо. Додаємо шматочок вершкового масла та даємо йому спінитися.
Крок 4
Викладаємо обсмажені лисички на тарілку. Зверху викладаємо буррату. Поливаємо оливковою олією та прикрашаємо петрушкою. Смачного!