Запечений батат

нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
2шт.
бататорганічна оливкова олія METRO Chef — на смак
сіль METRO Chef харчова морська помел № 0 — на смак
1–2гілочки
розмарин1гілочка
чебрецьПриготування:
Крок 1
Нарізаємо батат скибками. Збризкуємо оливковою олією. Посипаємо сіллю. Додаємо розмарин та чебрець.
Крок 2
Випікаємо під фольгою за температури 200 °С упродовж 20 хвилин.
Крок 3
Забираємо фольгу. Збільшуємо температуру до 240 °С. Даємо ще 5 хвилин, щоб овоч підрум’янився. Батат має бути цілим (ледь щільним). Якщо перетворився на кашу — значить, він переготований.
Крок 4
Подаємо на стіл у будь-якому вигляді: як гарнір, основу для салату, холодну чи гарячу страву, сніданок тощо. Смачного!