Яйця «Бенедикт»
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
4шт.
Яйця курячі METRO Chef вільного вигулу2шт.
булочка METRO Chef молочна4смужки
бекон METRO Chef сирокопчений50г.
натуральний йогурт 1ст.л.
молоко METRO Chef 2,5 %4ст.л.
майонез METRO Chef 30 %1ч.л.
сік лимона METRO Chef концентрований1ч. л.
винний оцетнасіння кіноа — для подавання
Приготування:
Крок 1
У сотейнику з’єднайте майонез, йогурт, молоко і спеції. Прогрійте на вогні впродовж 3–4 хвилин. Додайте до суміші лимонний сік, збийте віничком.
Крок 2
Булочки розріжте навпіл і злегка підігрійте на сухій пательні з обох боків.
Крок 3
Приготуйте яйця-пашот. Для цього закип’ятіть воду в каструлі, додайте до неї винний оцет і розмішайте все ложкою. У вир, що утворився, влийте яйце. Варіть 3–5 хвилин.
Крок 4
За той час обсмажте бекон на пательні до золотавої скоринки.
Крок 5
На булочки викладіть бекон, яйце-пашот, полийте гарячим соусом та посипте насінням кіноа, льону або кунжуту. Смачного!