Сирний тарт із цибулею
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
Для тіста
100г.
вершкове масло METRO Chef200г.
борошно пшеничне METRO Chef5ст. л.
холодна водаДля начинки
175г.
сир гауда METRO Chef200г.
сир моцарела METRO Chef250г.
ріпчаста цибуля ⅓ ч. л.
червоний перець Для заливки
2шт.
куряче яйце METRO Chef100мл.
вершки 30 % METRO Chef½ч. л.
мускатний горіх Aroсіль, перець — на смак.
Приготування:
Крок 1
Просіяне борошно та вершкове масло змішуємо й перетираємо.
Крок 2
Додаємо воду, замішуємо тісто, формуємо з нього кулю та залишаємо на годину в харчовій плівці.
Крок 3
Гауду натираємо на тертці з великими вічками, моцарелу рвемо руками та подрібнюємо ножем.
Крок 4
Цибулю ріжемо дрібно та обсмажуємо на рослинній олії.
Крок 5
З’єднуємо цибулю та сири, додаємо червоний перець.
Крок 6
Для заливки збиваємо віничком два яйця, додаємо молоко, вершки, мускатний горіх, сіль і перець. Ретельно перемішуємо.
Крок 7
Тісто розкачуємо, викладаємо в роз’ємну форму, присипану борошном. Рівномірно проколюємо його за допомогою виделки.
Крок 8
Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовій шафі 10–15 хвилин до напівготовності.
Крок 9
Викладаємо на тісто начинку й додаємо заливку.
Крок 10
Випікаємо ще 20 хвилин за температури 200 градусів.
Смачного!
Смачного!