Спаржа в беконі
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
500г.
спаржа «Фермове»1ст.л.
оливкова олія METRO Chef Extra Virginсіль, перець — на смак
150г.
бекон METRO Chef (сирокопчена грудинка карпачо) Приготування:
Крок 1
Спершу підготуйте спаржу. Відріжте нижні частини стебла (приблизно 2–3 см) і почистьте овоч, але тільки знизу, адже зверху спаржа м’яка і ніжна.
Крок 2
Розігрійте духовку до 200 градусів. Обмотайте стебло спаржі беконом і викладіть на деко, застелене пергаментом.
Крок 3
Збризніть спаржу оливковою олією, посипте чорним перцем і сіллю на смак. Випікайте в духовій шафі впродовж 12 хвилин.
Крок 4
Смачного!