Скрембл на тості з житнього хліба та з грибами
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
2шт.
яйця*20г.
молоко*15г.
масло вершкове1шматок
житній хліб100г.
шампіньйони (або будь-які інші гриби)30г.
цибуля ріпчастазасмаком
олія соняшниковазасмаком
сільзасмаком
перецьПриготування:
Крок 1
Шматок хліба обсмажити на сковорідці до хрумкої скоринки. Цибулю почистити, нарізати півкільцями, шампіньйони нарізати ломтиками, обсмажити цибулю з грибами та заправити за смаком.
Крок 2
Готові гриби викласти на хліб. Яйця змішати з молоком , посолити, поперчити та вилити на сковорідку. Помішуючи, смажити 1-2 хв. Готовий скрембл викласти на ту ж грінку. Подавати можна з свіжим листям салату, заправленим олією.