Рецепти покроково, швидко - Салат мангольд METRO Chef із мандаринами та прошуто в Києві, Україні в METRO Cash and Carry

Салат мангольд METRO Chef із мандаринами та прошуто

Час15 хвилин
СкладністьЛегка
Кількість порцій2

нам знадобиться:

КількістьІнгредієнти
200г.
Салат мангольд METRO Chef
30мл.
Бальзамічний оцет METRO Chef
3ч.л.
Гранатовий соус
120мл.
Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin
2шт.
Мандарини
100г.
Прошуто METRO Chef
15г.
Естрагон свіжий
Цукор, сіль METRO Chef і чорний перець METRO Chef — на смак.

Приготування:

Крок 1
У мисці за допомогою вінчика змішати оцет, гранатовий соус, сіль та перець.
Крок 2
Продовжити збивати та влити олію. Додати цукор на смак.
Крок 3
Мандарини почистити, розібрати на скибочки, додати до них 2–3 ст. л. отриманого соусу.
Крок 4
Листя естрагону змішати з листям мангольда та додати трохи соусу.
Крок 5
Викласти на тарілку салатний мікс, покласти скибочки прошуто й мандарини та полити соусом.
Смачного!