Салат мангольд METRO Chef із мандаринами та прошуто
нам знадобиться:
КількістьІнгредієнти
200г.
Салат мангольд METRO Chef30мл.
Бальзамічний оцет METRO Chef3ч.л.
Гранатовий соус120мл.
Оливкова олія METRO Chef Extra Virgin2шт.
Мандарини100г.
Прошуто METRO Chef15г.
Естрагон свіжийЦукор, сіль METRO Chef і чорний перець METRO Chef — на смак.
Приготування:
Крок 1
У мисці за допомогою вінчика змішати оцет, гранатовий соус, сіль та перець.
Крок 2
Продовжити збивати та влити олію. Додати цукор на смак.
Крок 3
Мандарини почистити, розібрати на скибочки, додати до них 2–3 ст. л. отриманого соусу.
Крок 4
Листя естрагону змішати з листям мангольда та додати трохи соусу.
Крок 5
Викласти на тарілку салатний мікс, покласти скибочки прошуто й мандарини та полити соусом.
Смачного!
Смачного!